060808_hamann_lambo

Lamborghini Gallardo Spyder - nu från Tyskland

Tyska Hamann tog sig an Ferrari F430 Spider och stylade till den lite. De blev så nöjda med resultatet att de nu ger sig på Italiens andra stolthet, Lamborghini.

Tidigare i år provkörde Teknikens Världs David Lilja Lamborghini Gallardo Spyder och han var klart imponerad av bygget. Hamann blev inte lika imponerade. Men de såg också en lösning på problemet eftersom de är väldigt bra på att fixa till dyra bilar. De tycker i alla fall själva att de är det, vi säger att det är en smaksak.

De bestämde sig i alla fall för att göra något åt bilen och det har de nu gjort. Bland annat har ett nytt kjolpaket monterats runtom hela bilen. Även en mindre spoiler har monterats baktill.

Fälgarna har bytts ut och om du skulle köpa en Hamanntillverkad Lamborghini får du välja om du vill ha mattsvarta eller silverfärgade 19- eller 20-tumsfälgar. 19-tummarna har däckdimensionerna 295/30 R19 bak och 235/35 R19 fram. 20-tummarna har 235/35 R20 fram och 325/25ZR20 bak. Om det blir snyggt eller inte är som sagt en smaksak.

Det som dock blivit snyggare, enligt min smak, är dörrarna. Det är just nu väldigt inne att sätta på så kallade "vingar" och det har även Gallardon fått nu. Vingar innebär att dörrarna lyfts uppåt istället för att dom svängs utåt som på de flesta bilar, något som Lamborghini hade som standard på klassiska modellen Countach för många år sedan.

Om du är missnöjd med interiören på bilen kan Hamann även fixa till den. För priser och fler bilder, ta en titt på www.hamann-motorsport.de

Standard Gallardo

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!