Lennart vann en medåkning på Tierp Arena

Det blev Lennart Olsson som vann den hastigt utlysta tävlingen om en medåkning med Thed Björk på Tierp Arena. Så här tyckte han om dagen.

I helgen går den sjunde och näst sista tävlingshelgen i STCC av stapeln på Tierp Arena. Förberedelserna drog igång redan i går torsdag och i samband med det lottade vi tidigare i veckan ut en medåkningsplats i en Volvo S60 Polestar framförd av STCC-ledaren Thed Björk.

 Det blev vår läsare Lennart Olsson som vann medåkningen och det här är hans rapport från torsdagen på Tierp:

”Hej!

Stort tack för att jag fick er medåkningsplats på Tierp Arena. Jag hade en mycket trevlig dag med bilåkning och snack med de olika deltagarna, alla mycket trevliga.

Jag fick åka med Thed några varv och han kan verkligen kränga runt bilen när det är lite trixigt och naturligtvis stå på ordentligt. En sådan Volvo S60 Polestar vore ju kul att ha. Otroligt att det går att köra så fort! Riktigt kul bana och härlig bil, det märks att det finns en del kraft under huven.

Dessutom var Alexander Graff på plats med en Renault Megane RS och Alx Danielsson med en sprillans ny Audi RS6. Jag fick åka med som baksätespassagerare i RS6:an med Alx. Snacka om väglok, även om bromsarna gick rejält varma, men det är ju kanske inte så förvånande med tanke på hur vi for fram."

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr