060517_rsl_volka

Less på din folkabuss? RSL gör den roligare

Den praktiska men kanske något tråkiga folkabussen får sig nu en ansiktslyftning. Tuningfirman RSL förvandlar den till en lyxigare version med hjälp av diverse kromade detaljer, plastkjolar och en rejäl sänkning.

VW: s klassiska folkabuss tillhör en av de mest sålda i sin kategori. Under åren har ett otal varianter släppts. De gamla 70- och 80-talsmodellerna har varit och är fortfarande populära att modifiera efter eget tycke och smak. Tuningföretaget RSL ger sin version av VW: s senaste modell,T5, en lyxigare look med hjälp av kända attribut. 

Ny spoiler fram kompletterad med en kromad grill och så kallade ögonlock till lyktorna. Sidokjolar som tillsammans med en sänkningssats ger bilen ett betydligt lägre utseende. 

Dessutom erbjuder man ett stort urval av kromade detaljer. Frontgrill, handtag och kåpor till backspeglarna. 

För att förbättra utseendet och väghållningen finns 20-tums fälgar i 10-tums bredd skodda med 275/35 R20 som tillval. RSL har också tagit fram ett speciellt sportavgassystem för ett mustigare ljud. 

Priser och information om återförsäljare finns på ww.bus-tuning.de

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!