091001-Lumma CLR 700GT

Lumma Design biffar till Porsche Panamera

Porsche Panamera – en drömbil för många även om den formmässigt väckt en hel del känslor. Men nog sjutton ser den aningen för snäll ut…!? Det råder Lumma Design nu bot på med sin CLR 700GT.

Här är de första bilderna på Lumma Design Panamera CLR 700GT – en tysk best helt enkelt.

Som modellbeteckningen avslöjar rör det sig om en Porsche Panamera Turbo som har fått effekten höjd från 500 hästkrafter till sanslösa 700 hästkrafter.

Än så länge är det sparsmakat med information om bilen, men förutom att chassit är sänkt med 35 millimeter är karossen försedd med ett extremt bodykit som får vilken bilist som helst att göra i brallan den dagen en CLR 700GT dyker upp i backspegeln. Fronten är helt omgjord med en djup spoiler och kolfiberläpp. Huven har försetts med rejäla luftflänsar och skärmarna har tokbreddats och är försedda med luftutsläpp i bakkant både vid främre och bakre hjulhusen. Mellan skärmbreddarna fram och bak sitter breda sidokjolar med kolfiberinslag. Baktill har man placerat en maffigt djup diffusor som även innefattar fyra kraftfulla ändrör som garanterat bjuder på en ljudbild utöver det vanliga. Den infällbara originalbakvingen ser ut att vara ersatt med en fast version i kolfiber.

Fälgarna talar för sig själva, men 22 tum mäter de i alla fall på höjden. Bredden bak ser ut att vara upp mot 14-15 tum med tanke på den extremt breda fälgkanten.

Mer information om bilen så fort Lumma Design väljer att släppa detaljerna kring besten.

Läs mer

Provkörning

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!