Matt LeBlanc ny frontman i Top Gear

Chris Evans ut, Matt LeBlanc in – som frontman för Top Gear säsong 24 som snart börjar spelas in.

I början av juli meddelade Chris Evans att han slutar som programledare för Top Gear redan efter hans första säsong i programmet. Den inte helt populäre britten efterträds i stället av Matt LeBlanc, amerikanen som under denna första säsong utan Jeremy Clarkson & Co hade en framträdande roll vid sidan om Chris Evans. Det meddelar BBC i dag.

Vid sin sida kommer han att ha Rory Reid och Chris Harris, så deras roller blir mer eller mindre oförändrade jämfört med i dag.

Sabine Schmitz, Eddie Jordan och The Stig kommer att göra framträdanden i programmet titt som tätt, alltså precis det varit under senaste säsongen.

”Nya” Top Gear sågs av omkring 4,3 miljoner tv-tittade i Storbritannien under premiären. Under säsongens gång föll den siffran till ungefär hälften. Ute i världen ska säsong 23 ha gått bra.

Säsong 24 är tänkt att börja spelas in nu i september för att börja visas på tv under nästa år, dock oklart när eftersom inget datum har meddelats officiellt.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!