Mer racing från VW Foto: Volkswagen / Abdruck fuer Pressezwecke honora

Mer racing från VW

Är du sugen på Golf R32 eller Passat R36 men har en tajt budget? Du kan komma undan lite billigare med stylingpaketet R line som även erbjuds till Touran och Touareg.

Att många börjat intressera sig för styling och tuning har på intet sett undgått biltillverkarna. Att köra en likadan bil som grannen är snart ett historiskt problem, individualisering är här för att stanna.

Volkswagens smedja för exklusivare bilar heter just Individual, prestandabilarna Golf R32 och Passat R36 har utvecklats av denna avdelning. Nu kommer R line som gör det möjligt för köpare av bilar med mindre motorer att lura sin omgivning om motsatsen. R-paketen till Golf, Passat, Touran och Touareg finns att beställa i olika nivåer från mitten av 2007. Några priser är ännu inte klara.

Exteriört märks tuffare grillar, andra stötfångare, små kjolpaket och fläskigare fälgar. I kupén blir det klassiska sportdetaljer som sportratt, sportstolar och så kallade R-pedaler. Modiga kunder väljer den trendigt vita karossfärgen, men det är inget krav. Risken finns ju att grannen har gjort det.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!