Mercedes SLS slaktas utan anledning

För oss bilnördar är det för det mesta tråkigt att se bilar som skrotas, men att se denna SLS möta sitt öde är nästan förkrossande.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Mercedes SLS, hyllningen till den klassiska måsvingen, introducerades 2010 och byggdes endast under fyra år. Med andra ord är det ingen dussinbil.

Att se denna bil, som till synes är oskadd, slitas itu av en stor stålklo är ingen vacker syn. Videon är från USA och troligtvis rör det sig om en olaglig import likt den Mini vi skrev om i slutet av förra året

.Men att hantera ett sådant ärende på detta sätt känns inte som rätt väg att gå, det borde finnas vettigare lösningar.Nedan kan du se ytterligare ett klipp från ett företag som inte verkar ha någon respekt för bilar, och i detta fall rör det sig om en riktig ikon som krossas helt utan anledning. Att se en bil som så många drömmer om att någon gång kunna äga förstöras bara för att någon vill sälja kläder gör lite extra ont i hjärtat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!