Foto: Glenn Lindberg

Mexikanska UFO-jägare granskar Teknikens Värld

UFO-jägare i Mexiko har upptäckt ett oidentifierat flygande objekt i en av Teknikens Världs filmer från förra året. Vi är osäkra på vad det är som flyger förbi, nu behöver vi din hjälp.

Ufologer, eller UFO-jägare som vi hellre kallar dem, världen över har ögonen med sig överallt – till och med när det ska tittas på webbfilmer från Teknikens Värld.

 Nu har vi blivit kontaktade av en UFO-jägare från Mexiko som upptäckt ett oidentifierat flygande objekt i vår film från sommaren 2012 där vi uppvisar allvarliga säkerhetsbrister på Jeep Grand Cherokee.

 Vi har fått frågan om filmen är äkta eller oäkta. Att den är äkta råder det inga tvivel om, men vad är det som flyger förbi i hög fart över bilen och vår reporter Linus Pröjtz, det vågar vi inte sia om.

 Därför behöver vi din hjälp – ser du vad det är för oidentifierat flygande objekt som flyger förbi i filmen nedan efter ungefär sju sekunder?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!