060321_rossi_alonso2

Alonso backar ur Rossi-duell!

F1-världsmästaren Fernando Alonso vill inte längre möta MotoGP-stjärnan Valentino Rossi i en motorduell. Han förklarar att han helt enkelt inte har tid med sådana lekar.

Fernando Alonso är inte längre sugen på att möta Valentino Rossi i en duell man mot man i F1-bil, MotoGP-cykel och WRC-bil. Det meddelade spanjoren under helgens F1-lopp i Malaysia.

Rossi utmanade tidigare i veckan Alonson som via en tidningsintervju förklarade sig villig. I Malaysia sa Alonso dock " Jag är en F1-förare med ett stressat tidsschema. jag har inte tid att leka. Det verkar Rossi ha." Alonso fortsatte: " Med all respekt för Valentino, jag sa bara att han inte är en av världens fem bästa F1-förare och aldrig kommer att bli det. Och med det är saken utagerad, jag har inte tid att spendera på saken längre". Synd!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer