061005_alonso

Alonso: "Renault vill stoppa mig från att vinna vm"

Fernando Alonso har under lång tid i stort sett bara radat upp segrar och sagt snälla saker på presskonferensen efteråt. Nu, när Michael Schumacher utmanar på allvar verkar han lite skärrad...

För några veckor sedan gick ju Alonso till verbal attack mot Schumacher, Nu ger han sig på sitt eget team! Enligt spansk media har Alonso sagt att han tror att Renault vill att han tillsammans med Giancarlo Fisichella skall säkra konstruktörsmästerskapet, men de vill inte att han ska bli världsmästare. 

Anledningen skulle vara att de inte vill att han ska ta med sig startnummer 1 till ett annat team! Ett utmärkt sätt att peppa teampersonalen inför helgens lopp på Suzuka. Alonso kommer säkert att säga att han är felciterad eller att "meningen ryckts ur sitt sammanhang" (vilket kanske är sant!) men tror personalen på det?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!