Att hugga sig själv i handen...

Det blir inget rally-SM i TV4+ 2007. Detta eftersom så få är intresserade av att sponsra sändningarna. Och anledningen till det ger rally-SM:s samordnare...

Lars Jonsson tog över samordningen av SM-serien i slutet av 2005 och har sedan dess jobbat med att höja statusen på mästerskapet. Och tydligt är att han misslyckats kapitalt i sitt uppdrag, på annat sätt kan man inte tolka hans uttalande på Svenska Bilsportförbundets hemsida.

- Vi är inte fräna nog att tillhöra den exklusiva skara idrotter som TV bevakar kostnadsfritt, och vi attraherar inte ens de företag som är närrelaterade sporten. De vill inte vara med och då är det svårt att få andra, som inte är i närheten av bilsport engagerade, säger Lars Jonsson.

Jonsson ger ju alldeles själv uppenbart anledningen till varför sponsorerna inte är intresserade. Rally-SM är inte fränt och inte attraktivt! Snacka om att kasta sten i eget glashus...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!