Foto: Picko Troberg Racing

Björn Wirdheim kör inte STCC!

Tidigare i år presenterades Björn Wirdheim som STCC-förare i Picko Trobergs nystartade team. Nu spricker samarbetet redan innan första start.

Björn Wirdheim har tävlat internationellt i 15 år och var nu på väg att återvända till de svenska racerbanorna. Men pengarna som skulle ersätta Björn Wirdheims tävlande och extra kostnader såsom transporter mellan Japan, England och Sverige har inte gått att finna.

 Björn Wirdheim kommer i stället att återigen fokusera på det japanska Super GT-mästerskapet där han i år kör för Gainer-teamet i en Mercedes SLS AMG.

 Björn Wirdheim säger i ett pressmeddelande att han hade sett fram emot att tävla på svensk mark igen för Picko Troberg. Han utesluter inte att det kan bli STCC i framtiden eller redan i år om det dyker upp ett annat alternativ.

 Vem som ska köra för Picko Troberg är inte officiellt men enligt vad vi erfar har han redan klart med en förare som har budget med sig in i teamet.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!