Foto: drivercoach.net

Bli en snabbare förare med Ross Bentley!

Racinggurun och förarcoachen Ross Bentley kommer till Sverige 11 maj för en workshop där du får chansen att bli en bättre förare med hjälp av motorsportvärldens kanske högst ansedda racingcoach.

Vill du bli en snabbare förare och ha lättare för att lära dig en ny bana men har gått bet oavsett vad du provat på? Då har du i vår en unik chans att verkligen bli en bättre förare på många punkter.

 I maj kommer nämligen racing- och förarcoachen Ross Bentley till Sverige för en workshop på Öhlins Racing i Stockholm.

Kanadensaren Ross Bentley, med mer än 30 års erfarenhet av racing (bland annat IndyCar) och författare bakom Speed Secrets-böckerna, kommer att lära ut tekniker för maximal fart, hur man visualiserar optimal körlinje, analyserar däcktemperaturer, chassisättningar och mycket, mycket annat. På plats under workshopen finns också Race Technologys Andrew Durrant som lär ut hur man som förare kan utvecklas med hjälp av dataloggning, samt Öhlins Racings Jonas Jarlmark som berättar mer om väghållning och fordonsdynamik ur en förares perspektiv.

speedsecretssweden.wordpress.com kan du läsa mer om workshopen som äger rum 11 maj, om Ross Bentley och de andra föreläsarna, samt anmäla dig. 2500 kronor kostar det att bli en snabbare förare.

Detta kan vara den bästa julklapp du kan ge dig själv eller någon annan du känner som vill bli en bättre och snabbare förare, så missa inte!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!