090219-camaro-cup-unga

Camaro Cup lockar yngre förare

För inte allt för många år sedan var racingklassen Camaro Cup synonymt med skäggiga, äldre förare med rundör. I dag är det annorlunda!

Genom ett stenhårt marknadsföringsarbete har Camaro Cup blivit en av de bästa och mest välskötta supportklasserna till STCC.

Klassen har lockat till sig gästförare av rang, som Sveriges bästa rallyförare just nu, P-G Andersson och Patrik Flodin, och nu dras ungdomarna till klassen.

Häromdagen blev det klart att förre kartingföraren och Renault Junior Cup-föraren Marcus Palnér tar plats i det kanske proffsigaste teamen av alla i klassen, Bryntesson Motorsport. Det är med andra ord ett rätt stort steg, bokstavligt talat, som unge Marcus Palnér tar.

Marcus tar plats i Bryntessons Junior Challenge och kommer att få tvåfaldige Camaro Cup-mästaren Anders Brofalk som mentor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!