Foto: LAT Photographic.Tel: +44(0)20 8267 3000.email: la

Caterhams tillgångar auktioneras ut

Efter en lång tid av ekonomiska bekymmer auktioneras Caterhams tillgångar ut.

Vi har tidigare rapporterat om att Marcus Ericssons före detta F1-team har dragits med ekonomiska svårigheter, nu verkar det dock vara slut på riktigt.

Förra sommaren såldes Caterham till ett Schweiziskt och mellanöstern-baserat konsortium, men de ekonomiska problemen hängde kvar. Något som ledde till att Kronofogden besökte teamets fabrik i Leafield och beslagtog en stor del av tillgångarna.

En tid därefter begärdes företaget i konkurs i samband med en tvist mellan förre ägaren Tony Fernandes och de nya ägarna. Auktionsfirman Wyles Hardy & Co ansvarar nu för försäljningen av Caterhams samtliga tillgångar. Allt från F1-bilar och verktyg, till skrivbord, datorer och körsimulatorer kommer att auktioneras ut fördelat på flera auktionstillfällen under mars, april och maj. Auktionssidan hittar du här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!