060223_klien

Christian Klien - en fighter eller inte?

F1-föraren Christian Klien ska enligt en österrikisk tidning ha fått en anmälan mot sig gällande ett slagsmål på en nattklubb. Klien förnekar dock det hela och säger att något slagsmål aldrig ägt rum.

Österrikiske F1-föraren Christian Klien har enligt tidningen Voralberger Nachricten anklagats för ett slagsmål på diskoteket Enjoy i Altach. Enligt tidningen skedde detta den 11 februari och de skriver vidare att gästen som Klien påstås ha slagits med ska ha anmält honom. Klien påstås också ha lämnat lokalen utan att ha betalat för sig och ska också ha blivit portad från diskoteket Enjoy. Klien förnekar allt. Han säger i ett pressmeddelande att han visserligen ifrågasatt notan (150 euro) men att han efter att ha diskuterat med ägaren betalt notan och något slagsmål ska aldrig ha ägt rum. Förutom diverse fortkörningar och fyllefester med uppblåsbara delfiner brukar annars F1-förarna sköta sig rätt väl. Den senaste vi kan komma på som hamnade i seriöst trubbel var fransmannen Bertrand Gachot som sprutade tårgas i ögonen på en engelsk taxichaufför 1990. Han dömdes till sex månaders fängelse men frigavs efter två månader.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!