Foto: STCC

Dagens dubbel i STCC-support

Passande nog när man körde på Solvalla var det dagens dubbel som gällde i samtliga supportklasser.

I Carrera Cup totaldominerande Johan Kristoffersson och vann allt. Tvåa i båda loppen var dubbelsegraren från första loppen på Knutstorp, Ola Nilsson.

 På tredje plats i respektive race hamnade Cralle Lindholm som gjorde comeback och Mats ”Snickar-Matte” Karlsson. Cralle Lindholm hoppas kunna köra resten av säsongen och det gör vi med. Han är en färgklick, liksom hans bil, lackad i klassisk Martini-design.

Andreas Wernersson vann två gånger i Clio Cup och dansken Frederik Mortensen var tvåa båda gångerna. De fick därmed revansch från första loppet på Ring Knutstorp där de blev offer för en startkrasch och tvingades bryta.

 Jens Edman segrade även han dubbelt upp i V8 Thunder Cars (före detta Camaro Cup). Tävlingarna ingick dock inte i mästerskapet.

 Och slutligen var det Patrik Sandell dubbelt upp i rallycross men det gällde bara en uppvisning och förarna åkte hellre brett än fort.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!