060317_carlsson

Daniel Carlsson imponerar i Rally Portugal

Daniel Carlsson startar i dag i det portugiska rallyt, hans tredje internationella tävling på kort tid. Och redan på uppvärmningen såg det bra ut.

Rally Portugal slåss om en plats i WRC och har bjudit in många duktiga förare som kör med Subaru-bilar i Grupp N-trim. Det blir också dessa som kommer att slåss om totalsegern. På uppvärmningen i går, shake down, var Daniel Carlsson tvåa efter finländaren Janne Touhino, båda Subaru. Glädjande nog, och inte så lite imponerande, var att unge svensken Patrik Flodin som tävlar med sin egen Subaru Impreza var trea. Detta var första gången han överhuvudtaget körde bilen på grus. Fyra var Markko Märtin som gör sin första rallytävling sedan Rally of Wales förra året då han kraschade och hans kartläsare "Beef" Parks omkom. Märtin ska för övrigt köra banracing denna säsong och detta i danska motsvarigheten till STCC, DTC!

Rally Portugal är nu igång på allvar!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!