060126_daniel

Daniel Carlsson klar för Svenska Rallyt

Turerna för Daniel Carlsson har varit många men nu är det 99 procent klart att han får en start i WRC med en Mitsubishi. Det enda som återstår nu är FIA:s godkännande av ett klassbyte.

Daniel Carlsson förefaller få en riktig chans i Svenska Rallyt trots allt! Först meddelades att det inte blev någon start, sedan anmäldes han i en mindre klass, men nu har han en Mitsubishi WRC till sitt förfogande. Det var sedan Harri Rovanpera inte fixade budget till Svenska Rallyt som Daniel fick förfrågan. På bara några dygn skulle drygt en miljon i sponsorpengar skakas fram och det har nu Daniel lyckats med enligt arrangörerna av Svenska Rallyt. Det enda kruxet är att FIA skall godkänna att han byter klass, men det borde inte vara några problem (tycker man!) med de problem rally-VM har att fylla upp startfältet med duktiga förare idag. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!