Daniel Haglöf testar STCC-Volvo

Dalkarlen Daniel Haglöf ger inte upp förhoppningarna om att på allvar etablera sig i STCC. Imorgon, onsdag, testkör han en av de Polestar-Volvo S60 som i år har körts av Robert Dahlgren och Alexander Storckenfeldt.

Men Haglöf är bara en av flera förare som kommer att få chansen att testa Volvo. Stallchefen Kristian Dahl är dock hemlighetsfull över vilka övriga är, och möjligt är ju att dessa redan sitter i förhandlingar med andra. Haglöf körde i år Porsche Carrera Cup och var med segerstriden till det bittra slutet. Han blev tvåa efter segrande Fredrik Ros. 2005 körde Daniel Haglöf STCC i en inte helt konkurrenskraftig Honda Civic. 

Ett annat stall som söker ny förare är Tobias Johansssons MB-team. Tobias och Hans Simonsen går skilda vägar ett år tidigare än tänkt och Tobias Johansson hoppas finna en ung förare med bra sponsorer som kan fylla hans plats.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!