060818_edward

Edward Sandström kör Camaro Cup!

Racingföraren och Teknikens Värld medarbetaren Edward Sandström har under säsongen tävlat i STCC men efter en rejäl krasch tog säsongen slut för tidigt. Nu meddelar Camaro Cup-ledningen att Edward ska köra gästbilen i Karlskogas Kanonlopp.

Bryntesson Motorsport har i varje lopp i Camaro Cup en gästbil som lite olika förare framför. Den 27 augusti är den grymt körsugen Edward Sandström som tar plats i den 420 hästar starka Camaron.

– Det ser jag fram emot, säger Edward. Sedan kraschen har det varit jobbigt med fruktansvärda abstinensbesvär att inte få tävla.

Det blir en ny upplevelse för Edward som tidigare inte tävlat i en större bil än Volvo S60. Å andra sidan kör han en hel del bilar i olika storlekar åt Teknikens Värld så han är inte helt ovan att byta körstil.

- Jag ser fram emot en kul helg med en bil man får balansera med högerfoten och framförallt att ha en massa glada medtävlare, säger han.

- Det är aldrig lätt att bara hoppa in i en tävling med massa specialister men jag kan banan, det är min hemmabana, avslutar Edward.

Den 27 augusti är det dags på Karlskoga.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!