061002_edward

Edward Sandström kör internationellt igen

Teknikens Världs testförare Edward Sandström har på senare tid gästspelat i både Camaro Cup och Porsche Carrera Cup med goda resultat. Nu drar han iväg på ett internationellt äventyr på belgiska Grand Prix-banan Spa Francorchamps.

Edward vann tidigare i höst en deltävling i Camaro Cup, något andra gästförare som Björn Wirdheim inte mäktade med. Vid STCC-finalen körde Edward Porsche Carrera Cup och slutade tvåa efter teamkollegan och slutlige mästaren Fredrik Ros i ett av heaten. Nästa helg bär det av till Belgien och den av förarna älskade Spa-banan utanför Liege. Där ska Edward köra gästbilen i Ginetta-serien som körs med engelska bilar av just det märket, en serie som är på väg till Sverige nästa säsong. Det är förre F3-mästaren, numera TV-kommentatorn Leif Lindström som drar i de trådarna och även ordnat gästplatsen åt Edward. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!