070416_edvard_karlskoga

Edward Sandström snabbast i Porschetest

Teknikens Världs testförare Edward Sandström går denna säsong från STCC till Porsche Carrera Cup och att han kommer att figurera i toppen är helt klart. Vid helgens test på Karlskoga var det ingen som kunde hänga med Örebro-föraren.

Fjolårssäsongen blev mindre lyckad för Edward då han skrotade sin STCC-bil totalt på Mantorp och tvingades avbryta den satsningen. Han gjorde dock några lyckade inhopp i andra klasser, däribland Porsche Carrera Cup.

Och i år blir det Porsche fullt ut. Inför premiären på Sturup 22 april testade i helgen 18 av totalt 25 förare i Karlskoga och Edward var snabbast av alla, följd av Tony Rickardsson och Alx Danielsson.

– Det känns kul att vara snabbast, det är ju givetvis på tävling som det räknas – men man måste ju vara snabb överallt. Det är skönt att det långa arbetet under vintern har börjat betala av sig redan, säger Edward Sandström.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!