Foto: IMAGES COPYRIGHT OF STCC

Emma Kimiläinen missar STCC på Mantorp efter krasch

Emma Kimiläinen kommer att missa STCC-tävlingarna på Mantorp Park på grund av två krascher under premiären på Skövde flygfält.

– Det känns såklart oerhört tråkigt att jag inte kommer till start på Mantorp, jag hade sett fram emot att få revansch efter mardrömsstarten på Skövde Flygplats, säger Kimiläinen.Finskan kraschade i båda tävlingarna, men där kraschen i andra tävlingen, se film nedan, innebar för stora skador för teamet att hinna reparera inför STCC-tävlingarna på Mantorp Park den 26:e maj.– Så här är racing ibland och med tanke på att jag haft problem med huvudvärk och kramper i nackmuskulaturen efter kraschen är det nog bra att jag får en längre återhämtning. Jag ställer om siktet mot deltävling nummer tre på Anderstorp där jag tog en pallplats förra året, säger Kimiläinen.SEAT Dealer Team PWR Racing hade tekniska problem med samtliga tre bilar under premiären, men Johan Kristoffersson tog trots det två topp fem-placeringar.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!