FILM: Följ med Edward Sandström på Nürburgringkval

Gångna helgen gick 24-timmarsloppet på Nürburgring av stapeln. Ett lopp som även kröntes med deltagande av Teknikens Världs egen racerförare Edward Sandström. I denna film får du följa med honom vid kvalet. Snygg och snabb film utlovas!

24-timmarsloppet på Nürburgrings berömda nordslinga, ”det gröna helvetet” i folkmun, kördes gångna helgen och bjöd denna gång även på ett deltagande av Teknikens Världs egen favoritracerförare Edward Sandström, i en Audi R8 LMS från Speedhunters Team WRT.

I filmen nedan får vi följa med under kvalsessionen på torsdagen. Det går både snabbt och är snyggt filmat. I själva kvalet gick det tillräckligt bra för att nå till en elfte startruta. Positionen i mål, i loppet, blev 32:a efter en del problem med bilen, men Edward var periodvis snabbast på hela banan. För svenskarnas del gick det, som vi redan skrivit om, bäst för Andreas Simonsen, vars Heico-team kom att sluta på tredje plats totalt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!