Följ Alx Danielssons väg till NASCAR på teknikensvarld.se

Teknikens Värld har värvat ännu en bloggare vid sidan om Janne Blomqvist som driver Sveriges bästa Formel 1-sajt. I nya bloggen får vi följa med Alx Danielsson bakom kulisserna i hans satsning mot NASCAR.

32-årige Alx Danielsson är just nu i Daytona, USA, för ett rookietest för ARCA-divisionen inom NASCAR. Testet är ett måste för att få ställa upp i en tävling på just Daytona International Speedway i februari 2014. Tävlingen är också ett bra skyltfönster eftersom en vecka senare går starten för stora NASCAR-racet Daytona 500 på samma bana.

Alx Danielsson har meriter från bland annat STCC, TTA, Camaro Cup, Porsche Carrera Cup och Formula Ford. Främsta meriten av dem alla är totalsegern i Formula Renault 3.5 Series 2006.

Nu har du chansen att följa med Alx bakom kulisserna i hans satsning mot USA och NASCAR via hans blogg här på teknikensvarld.se. Alx uppdaterar frekvent och visar samt berättar hur det går till i den stora racingvärlden på andra sidan Atlanten. Dessutom kan du få hänga med på annan racing då Alx Danielsson eventuellt ställer upp i V8 Thunder Cars på hemmaplan nästa år. Missa inte det. Länk till bloggen nedan.

Alx till NASCAR-bloggen

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!