Följ Formel 1-säsongen på Sveriges största F1-blogg – försäsongstesten startar på måndag

För fjärde året i rad kommer F1-expert Janne Blomqvist och Teknikens Värld att – som ensam svensk media – bevaka försäsongstesterna på plats i realtid. På måndag drar det igång!

En hel vinter utan Formel 1 är snart till ända. På måndag stillas mångas tomhet då en ny Formel 1-säsong äntligen drar i gång. På måndag är det nämligen dags för årets första försäsongstest nere i Barcelona, och som vanligt – fjärde året i rad – rapporterar Janne Blomqvist och Teknikens Värld live från där det händer. Ingen annan svensk media bevakar försäsongstesterna på plats i realtid under alla dagar – fyra dagar i Barcelona nästa vecka samt ytterligare fyra dagar på samma ställe med start den 1 mars.

Janne Blomqvist, som är F1-expertkommentator i Viasat Motor, bevakar självklart hela säsongen, från första racet i Melbourne den 20 mars till och med Abu Dhabis Grand Prix den 27 november. Du följer Jannes analyser, racerapporter och mycket annat, exempelvis avtäckningarna av de nya F1-bilarna, på Sveriges största F1-blogg. Missa inte heller alla intressanta kommentarer som Sveriges F1-fantaster delar med sig av i bloggens kommentarsfält. Har du en fråga, ställ den i kommentarsfältet – Janne svarar ofta.

Ta mig till Jannes Blomqvists F1-blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!