100806 f1 1975

Formel 1-abstinens? Kör själv – hemma!

Med Formel 1-serien i viloläge till och med den 27-29 augusti är det dags att se sig om efter andra klasser för att stilla abstinensen. Eller varför inte köra själv?

Med veckor kvar till nästa Grand Prix gör man klokt i att kolla in andra racingklasser och se vad de har att erbjuda för att stilla sitt behov.

Felix Rosenqvist, som vann både svenska och nordiska mästerskapet i Formel Renault 2009, kör i år i den tyska Formel 3-klassen. I helgen körs det på Assen och Felix kommer att rapportra live på sin sajt www.felixracing.se. Loppet är det elfte av 18 och i sammandraget ligger han femma.

Det tyska touringmästerskapet DTM drar igång efter en kortare paus. Mattias Ekström ligger trea i tabellen med segern i Valencia i maj som bästa resultat. I helgen tar sig förarna an Nürburgring.

Rallycross EM tar nu sikte på belgiska Duivelsbergsbanan. Ett gäng svenskar finns att följa och bäst till ligger Michael Jernberg och Kenneth Hansen, tvåa och tre  i sammandraget.

På hemmaplan har vi STCC men då får du vänta till nästa helg då serien, med supportklasser, besöker Karlskoga Motorstadion.

Måste du få din dos genast kan du här nedan ladda ner vårt Formel 1-spel från nummer 7/1975. Printa ut, klipp och klistra (när gjorde du det senast). Sedan är det bara att bjuda in grannarna och välja mellan att köra Lotus, Tyrrell, McLaren, Brabham eller Ferrari. 

Ladda ner spelet

Regler 1

Regler 2

Spelplan 1

Spelplan 2

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!