080804-f1-gp-ungern

Formel 1 och STCC hamnar i betalkanal

Viasat som har rättigheterna till Formel 1, och nu även STCC, startar en ny motorkanal. Det innebär att livesändningarna för båda mästerskapen nu försvinner från TV6 och SVT.

Formel 1 har i år sänts i TV6 men redan de återstående tävlingarna i år kommer bara att direktsändas i Viasat Motor. Nästa säsong gäller det från start.

Även livesändningarna från STCC hamnar i Viasat Motor. Ett sammandrag kommer att sändas sent på söndagkvällarna i SVT.

Viasat tar nästa år också över Moto GP från Eurosport. Även NASCAR och andra klasser, som A1 GP, får plats i den nya kanalen.

Det kommer att kosta mellan 59 och 99 kronor i månaden att se Viasat Motor. Om du kan få in den.  De som bor i lägenhet och har exempelvis Canal Digital som leverantör kan inte få in kanalen som vanligt. Men via Telias och Bredbandsbolagets bredbands-tv kan man få tillgång till Viasat Motor. 

Idén med en kanal enbart med motorsport är ju lysande för oss som gillar det. Det gäller dock att bo rätt och ha rätt förutsättningar.

Namninsamling

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!