Första bilden på WestCoast Racings nya Honda

Hondas officiella motorsportpartner JAS Motorsport har släppt en första bild på den nya Honda Civic som svenskteamet WestCoast Racing kommer att tävla med i nya mästerskapet TCR nästa år.

TCR startas av tidigare WTCC-chefen Marcello Lotti till nästa år och kommer att gå som ett direkt konkurrentmästerskap till WTCC som är VM för standardvagnsracing.

Bilen byggs och utvecklas av JAS Motorsport medan Honda-specialisterna Mugen står för konstruktionen av motorn. WestCoast Racing är ett av de första teamen som bekräftat tävlan i det nya mästerskapet och kommer att driva tre Honda Civic med tre förare vars identitet ännu ej är avslöjade.

TCR, som tidigare gick under namnet TC3, startar den 12 april på Sepang-banan i Malaysia och under säsongen kör mästerskapet bland annat tre tävlingar tillsammans med Formel 1.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!