Fredrik Larsson klar för WestCoast Racing i STCC

Fredrik Larsson kommer fortsätta tävla för WestCoast Racing i STCC 2015. – Det här känns väldigt bra och det är kul att det kunde bli klart så pass tidigt, säger Larsson.

38-åringen slutade på andra plats i mästerskapet 2014 och var den enda föraren som kunde utmana mästaren Thed Björk mot slutet av säsongen.

– jag är väldigt motiverad att ta hem den där STCC-bucklan till slut. Vi vet att det är svårt, i fjol blev vi tvåa och det var ett väldigt bra år, säger Larsson.

2015 blir fjärde säsongen för Larsson med BMW-teamet WestCoast Racing och teamchef Dick Jönsson-Wigroth är glad att se honom fortsätta.

– Jag är väldigt glad att Fredrik ville fortsätta och att vi redan nu i januari kunde få allting klart. Fredrik var främsta utmanare om titeln i fjol och den som kunde ta striden med Volvo. Precis som Fredrik säger siktar vi på att slipa till det sista och ta hem mästerskapstiteln, säger Jönsson-Wigroth.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!