060911_alx

Fullständig dominans av Alx Danielsson

Alx Danielsson dominerade helgens World Series på Donington Park i England. Danielsson vann både lördagens och söndagens tävlingar och gjorde det med bred marginal.

– Helt makalöst säger Alx Danielsson. Två segrar och en pole position på två dagar är helt otroligt. Men jag har aldrig tvivlat på min kapacitet så resultatet är ingen överraskning för min del. Jag har varit med i toppen hela säsongen och det har bara varit en fråga om när segrarna skulle komma.

Med två segrar avancerar Alx upp till fjärdeplatsen i mästerskapet och med bara 13 poäng upp till ledande Andy Soucek är Alx i högsta grad med i kampen om titeln.

– De som hade räknat ut mig ur mästerskapstriden har räknat fel, säger Alx. Jag ligger fortfarande några poäng efter killarna som ligger före mig i tabellen men nu är det jag som har flyt och de som får kämpa.

Nästa tävling i World Series går den 30/9-1/10 på Le Mans i Frankrike.

Foto: www.alx.nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!