Galet högt och långt monstertruck-hopp

Monstertrucks kanske inte anses vara lika imponerande som förr, i alla fall inte utanför USA, men ibland kan man inte låta bli att imponeras.

I helgens Monster Jam-final i Orlando, Florida, bjöds publiken på ett mäktigt hopp av Todd LeDuc under freestyle-körningen. ”Ännu ett hopp”, tänker kanske du. Men detta hopp är inte som de andra. Det var både högt och långt, varade i ungefär fyra sekunder.

Att det var just Todd LeDuc som bjöd publiken på ett sådant hopp var inte direkt oväntat, han är nämligen känd för sina jättehopp sedan han satte ett fyrasekundershopp under Monster Jam-final nummer 15 för fem år sedan. Det hoppet kom i efterhand att kallas för LeDuc Leap.

Todd LeDuc vann inte, trots att många i publiken ansåg att han skulle ha utsetts till vinnare.

Imponerande hopp absolut, men än mer imponerande är den frontflip (framåtvolt) som Lee O’Donnell drog till med för två år sedan

.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!