110217-gp2 bahrain

GP2-loppet i Bahrain inställt

GP2 Asia Series har, på grund av de rådande oroligheterna i Bahrain, tvingats ställa in helgens tävlingar som skulle ha körts på Sakhir-banan.

Nej, det blir inget GP2 Asia-lopp för Marcus Ericsson i morgon fredag. Tyvärr, ska vi säga, för efter hans ypperliga start på säsongen med en fjärde- och en tredjeplats så såg vi verkligen fram emot vad han skulle kunna göra i Bahrain. Men på grund av oroligheterna i det lilla kungariket, oroligheter som enligt rapporter från området redan krävt ett flertal dödsoffer, så väljer arrangörerna nu att ställa in de två loppen. Men problemen slutar inte där, för redan den 3 mars skulle hela F1-cirkusen testa på Sakhir-banan inför säsongspremiären i Bahrain den 13 mars. I dagsläget är det alltså ytterst osäkert var, när och hur F1-premiären kommer att köras och vi väntar med spänning på kommentarer från Bernie Ecclestone och FIA-presidenten Jean Todt. Vi kommer att hålla er uppdaterade i ämnet.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!