Grönholm i ledning efter fyra sträckor

Drygt halva dagen har klarats av i Svenska Rallyt. Efter fyra sträckor leder Marcus Grönholm precis som han gjort hela rallyt, tätt följ av Sebastien Loeb.

Finländaren Marcus Grönholm tog ledningen direkt i Svenska Rallyt under fredagen och med Sebastien Loeb tätt efter sig har han hållt ledningen till och emd sträcka fyra. Men det skiljer inte mycket de båda emellan. På fjärde sträckan var Loeb något snabbare och är totalt bara 11 sekunder efter Grönholm. 

Mattias Ekström började dagen mycket imponerande och hade näst snabbaste tid på tredje sträckan, totalt låg han fyra. Men på fjärde sträckan gick det inte lika fort. Mattias fick bara 10:e bästa tid på sträckan och tappade till sjätte plats totalt. Betydligt bättre gick det för Daniel Carlsson som blev trea på sträckan efter Loeb och Grönholm och klättrade till femteplats totalt och gick alltså förbi Mattias Ekström.

Två till sträckor ska köras under fredagen. Sträcka fem börjar klockan 15:40 och sträcka sex börjar 16:55.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!