Gymkhana 6 – radiostyrda versionen

Ken Blocks Gymkhana-filmer smittar av sig. Många provar på att göra samma tajta körning, ibland med bil, ibland med lådbil och ibland – som här – med radiostyrd bil. Snyggt!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Du som har sett Ken Blocks sladdgalna Gymkhana-filmer vet vad det handlar om – avancerad körning filmad från alla möjliga snygga vinklar. Om du inte har koll på läget kan du uppdatera dig här.

Ken Block hans körning i all ära, men HPi Racing har betydligt känsligare händer än den amerikanska rallykillen. Numret de bjuder på i GoPros film ovan är helt klart avancerat. Imponerande körning är det vi får se, med en liten radiostyrd bil i en kopia av Gymkhana 6

 i skala 1:18 (originalet ser du nedan). Än mer imponerande är det om det skulle visa sig att det är filmat under en tagning, men det ser vi inte som troligt. Snyggt som attan är det ändå.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!