070516_f1_lewis_hamilton

Hamilton större aspirant på titeln än Alonso?

Felipe Massa som i helgen vann Spaniens Grand Prix säger att McLarens Lewis Hamilton mycket väl kan bli ett större hot om VM-titeln än regerande världsmästaren Fernando Alonso.

På sin hemsida säger Ferrariföraren Felipe Massa att det just nu inte går att säga vem av de två McLarenförarna, Hamilton och Alonso, som är den bättre. Men fortsätter det som hittills kan Hamilton bli den besvärligaste av de två.

- Jag har pratat en del med Lewis Hamilton, säger Massa. Han är stark och känner inte av någon press. Nästa tävling är Monacos GP och där är Hamilton bra, det har vi sett när han tävlat i andra klasser. Fernando Alonso är själv mer oroad över Felipe Massa än av sin stallkamrat.

- Vi jobbar i samma team och ska hjälpa varandra. Men Ferraris form för tillfället är bra och vi måste försöka stoppa dem, säger han i en intervju.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!