060307_schumi

Hästkrafter för Schumi även i framtiden?

Michael Schumacher kan efter sin karriär tänka sig att byta Ferraris stegrande häst mot en långsammare, men mera livlig häst. Till tyska Bild har F1-suveränen sagt att han kan tänka sig tävla i ridsport precis som hans fru gör.

Michael Schumacher har tävlat för Ferrari, med den stegrande hingsten som symbol, de senaste elva åren och det kan bli hästar för Schumi även sedan den karriären är slut...

I en intervju med tyska Bild säger Schumacher att han mycket väl kan tänka sig att hålla på med Western Riding när motorsportkarriären är över. Hans fru Corinne sysslar redan med det och Michael erkänner att hon, i dagsläget i alla fall, är bättre. 

Enligt tysk press har familjen Schumacher köpt mark i Schweiz där han sedan byggt en 3 200 kvadratmeter stor anläggning som förutom en tävlingsbana kan hysa 26 hästar och ha 1 400 läktarplatser. Anläggningen är döpt till CS Ranch efter hans frus initialer.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!