Hemsk Ferrari-krasch – föraren klarade sig oskadd

Förra söndagen inträffade en otrolig krasch på Road America när en Ferrari 458 Speciale lyfte och slungades in i räcket för att därefter snurra flertalet gånger. Föraren klarade sig utan skador.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Under Forza Challenge Car Racing-tävlingen på Road America i Elkhart Lake i Wisconsin förra söndagen kom en Ferrari 458 Speciale i kontakt med en annan bil strax innan banans femte kurva. Ferrarin tappade kontakten med marken och slungades in i staketet ovanför skyddsbarriären. Bilen snurrade flera varv och ett par hjul lossnade, de stack iväg som projektiler.Otroligt nog kunde föraren kliva ur bilen efteråt – och för egen maskin lämna platsen. Det är ett bra betyg till bilen och dess konstruktion med störtbur och hela köret.I filmen ovan ser vi kraschen från åskådarplats, i filmen nedan från bilen och framifrån. Otroliga bilder.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!