060510_stcc

Hett sommarjobb för Johnny Haraldsson

De flesta har väl varit med om, eller hört talas om, ett sommarjobb som blev en jobbig upplevelse. Johnny Haraldsson har helt frivilligt tagit på sig ett sådant med garanterat stressade stunder.

Haraldsson från Halmtad blir Race Director i årets STCC. Det är alltså han som till sist skall bestämma om Flash, Huisman, Sandström eller någon annan skall uteslutas eller bestraffas för något de gjort. Och är det något en racerförare aldrig, aldrig gjort så är det fel. Enligt honom själv. Det är alltid någon, eller något, annat som är fel. Haraldsson är dock som klippt och skuren för jobbet, i alla fall teoretiskt så här långt. Johnny är lugnet själv personifierat. Han har jobbat som racingmekaniker, kört racing själv ( var inte helt oäven) och är också teknisk chef för STCC. Det innebär att han godkänner bilar före start och kan utesluta dom efter tävling. Grattis till "bästa" sommarjobbet i det hetaste STCC någonsin!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!