Honda Civic till STCC 2017

Regerande Clio Cup-mästaren Marcus Annervi kommer att köra en Honda Civic i STCC 2017.

– Vi har jobbat för det här ända sedan i somras och nu när det är klart känns det givetvis hur bra som helst, säger Annervi.

Annervi kommer att köra för egna teamet Rent A Wreck Racing och hyr Hondan från Sportpromotion, ett företag som äger rättigheterna till det nya STCC-reglementet TCR i Skandinavien.

– Jag har tre kompletta Honda Civic TCR och minst två kommer att tävla i STCC 2017. Det är inte omöjligt att den tredje går samma väg, säger Petersson.

Hondan blir den sjätte hittills bekräftade bilen till STCC 2017 jämsides PWR Racings tre Seat, Lestrup Racing Teams Volkswagen och LMS Racings Audi.

– Det ska bli spännande och inspirerande. Vi har en ödmjuk inställning till uppgiften, men självklart ska vi försöka vara med så högt upp som möjligt. Vi har en konkurrenskraftig bil. Honda har vunnit mycket med sin Civic TCR så varför skulle inte vi också kunna göra det? säger Annervi.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!