Imponerande rallyräddning i Finland

I helgen gick det finländska VM-rallyt av stapeln. Vinnare blev hemmasonen Jari-Matti Latvala, men det filmklipp som spridit sig på Internet i efterhand handlar i stället om fransmannen Sébastien Chardonnet – som imponerande räddar sin bil på två hjul.

Det blott 19 sekunder långa klippet, som är från Lankamaa i gångna helgens VM-rally i och kring finländska Jyväskylä, visar hur fransmannen Sébastien Chardonnet gör en imponerande räddning av sin bil. Från att lätt köra av vägen och hamna på två hjul, vara nära att rulla, lyckas fransosen få sin bil tillbaka på fyra hjul och fortsätta tävlingen.Tävlingen vanns av hemmaföraren Jari-Matti Latvala, Volkswagen. Tyvärr för Chardonnet tvingades han bryta tävlingen på sträcka 16, Surkee 1, men hann dessförinnan ta en sträckseger i klassen WRC-2, på sträcka 10, Päijälä 2.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!