Abu Dhabis Grand Prix var sista loppet 2020. Hamilton slutade på tredje plats.

Intervju: Lewis Hamilton om karriären, livet och lite Formel 1

Vår F1-expert Scott Mitchell har pratat med Lewis Hamilton om 2020, ett år som innehöll både insjuknande i covid-19, ett tydligt ställningstagande i Black Lives Matter-rörelsen och hans sjunde världs­­- mästartitel i Formel 1. Och de öppnar också dörren in i framtiden…

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det satt långt inne, kontraktet mellan Mercedes och Lewis Hamilton. Inte förrän åttonde februari signerades ettårskontraktet av den sjufaldige värlsdmästaren och Mercedes teamchef Toto Wolff, något som lett till spekulationer om Hamilton är på väg att lämna F1 för andra, större uppgifter nästa år – eller om han bara planerar att byta team efter årets säsong. Det har också ryktats om att Mercedes inte var helt nöjda med Hamiltons tydliga engagemang för Black Lives Matter-rörelsen och att han enbart borde fokusera på att köra bilen så fort som möjligt. Alla inblandade hävdar dock att det var tidsnöd och ”det konstiga året 2020 med pandemin” som gjorde att ett ettårskontrakt blev resultatet.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!