Foto: Jan "Flash" Nilsson

Jan ”Flash” Nilsson blir Peugeot-handlare

Jan Nilsson, mer känd som ”Flash”, har många järn i elden. Vid sidan om en STCC-comeback ska han också sälja Peugeot-bilar.

Tillsammans med Lennart Nodby tar Jan ”Flash” Nilsson över Gunnar Andersson Bil AB i Karlstad som räknas till en av Sveriges mest framgångsrika Peugeot-handlare. Peugeot-verkstaden Lundbergs Bilservice AB ingår också i affären. Den nya firman passar samtidigt på att byta namn till Flash Auto.

Lennart Nodby var tidigare chef på Volvo BIMA och har länge varit involverad i svensk motorsport, precis som Jan Nilsson. Lennart blir vd för Flash Auto.

Jan ”Flash” Nilsson berättar för Teknikens Värld att han aldrig tidigare sysslat med bilhandel. Han ska inte sköta själva bilförsäljningen men hoppas ändå att han får träffa många kunder.

Han berättar också att han till Flash Auto tar med sig sin målmedvetenhet från racingkarriären, som ännu inte är avslutad, och viljan att ständigt förbättra och viljan att vinna.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!