080508-jimmy-johansson

Jimmy Johansson kör Scirocco på Ringen

Jimmy Johansson blir en av de som kommer att köra 24-timmarsracet på Nürburgring för sin arbetsgivare Volkswagen Motorsport.

Volkswagen tog ett beslut för länge sedan att bygga en raceversion av sin nya Volkswagen Scirocco och i dag finns det tre färdigbyggda och testade bilar med över 300 hästar. Man har tagit ut ett antal förare som skall få köra tävlingen. Bland dem den tvåfaldige rallyvärldsmästaren Carlos Sainz som nyligen vann Central Europe Rally i en Volkswagen Race-Touareg, Dieter Depping som är fabriksförare hos Volkswagen, Thomas Mutsch och belgaren Francois Verbist som är Volkswagens Touring Car-förare och legendariske racingföraren Hans-Joachim Stuck som numera är Volkswagens motorsportrepresentant i koncernen och så Jimmy Johansson! Vilka han kommer att dela bil med är inte klart. Tävlingen körs 24-25 maj.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!