Jules Bianchis hemska krasch på film

I går kraschade Marussia-föraren Jules Bianchi svårt in i en traktor efter att ha kört av banan. Nu har en film från kraschen publicerats.

Det var drygt 40 varv in i Japans Grand Prix i går som Jules Bianchi i sin Marussia-bil körde av i vätan. Just där Bianchi körde av stod en traktor för att transportera bort Adrian Sutils bil som hade kört av på samma plats några varv tidigare.Med maximal otur körde Bianchi in under i traktorns bak och han skadade sig allvarligt. Han fördes genast till sjukhus med huvudskador. Han har under dagen opererats för blödningar i hjärnan och ytterligare operation ska genomföras.Vissa rapporter säger att fransmannen Jules Bianchi kan andas för egen maskin medan andra säger att han måste ha hjälp från maskiner.Vi håller alla våra tummar för att Jules Bianchi klarar sig.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!