Kaotiskt GP2-lopp i Monaco

Under förra veckans GP2-race i Monaco uppstod en kaotisk situation som närmast kan liknas med rusningstrafik på Essingeleden.

Jolyon Palmer tog hem segern i race 1 efter ett mycket kaotisk lopp som blev tvunget att avbrytas halvvägs. Under varv 12 flaggades det rött efter att Rene Binder kört in i team-kollegan Andre Negrao i den kända Loews-hårnålen. Detta ledde till att Negrao snurrade och blev stående mitt i apex och banan var helt blockerad. Nästan som Essingeleden vid rusningstrafik.När loppet skulle återupptas var det ett flertal bilar som drabbats av överhettning under kötiden men samtliga bilar kunde fortsätta efter att de knuffats igång. Efter en lång försening för att reda ut placeringsordningen gjordes en omstart bakom en safety car. Slutplaceringarna blev:1. Jolyon Palmer2. Mitch Evans3. Felipe Nasr

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!