Gymkhana 6

Ken Block firar med Gymkhana 6

Ken Block tog i helgen sin första seger i Global Rallycross (GRC) när han vann deltävlingen i Las Vegas. Det firas med en ny version av Gymkhana!

Ken Block må vara mest känd för sina Gymkhana-filmer men killen kan köra riktig biltävling också. I helgen kom första segern i GRC.

 En serie som vanns totalt av finländaren Toomas Heikkinen med Patrik Sandell på en sjätte plats totalt. Sandell blev sjua i helgens tävling.

 Påpassligt nog passar Ken Block på att lansera den sjätte versionen av Gymkhana efter sin seger. Är du taggad? Eller bara oerhört trött på Gymkhana-filmerna?

 I den mindre klassen GRC Lites (som kommer till Sverige nästa år) blev svensken Eric Faren tvåa och följdes till prispallen av Sebastian Eriksson på tredje plats. Även här finskt i topp genom Joni Wiman som vann totalt efter att ha segrat i årets samtliga deltävlingar.

 Njut nu av Ghymkana 6 nedan... eller!?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!