Kimi Räikkönen kopplar av på finskt vis i reklamfilm

Kimi Räikkönen i jordnära reklamfilm långt från lyxen i Formel 1-världen. Bastu, isbad, hundspann och…

Den finländske Formel 1-föraren 

Kimi Räikkönen kallas ibland för Iceman och nog finns det en hel del is, snö och kyla i den nya reklamfilmen han har huvudrollen i. Men även en dryck som i alla fall i svenska ögon inte andas så mycket lyx och flärd som vi kanske annars förknippar med Formel 1 – motorsportens finrum.

I filmens början omringas en obekväm Kimi av journalister för att sedan dra sig tillbaka till skogarna i sitt hemland och njuter då av såväl hundspann som is- och bastubad men även en klunk Hartwall Original Long Drink – en finsk klassiker från 1962 som du kanske själv har kommit i kontakt med under någon Finlands- eller Ålandskryssning.

Den blå burken är faktiskt inte bara en finsk angelägenhet utan säljs i dag i så fjärran länder som Japan, Israel och Ghana.

Vill du se Kimi i aktion bakom ratten så är sista chansen för året nästa helg (24-26 november) då säsongsavslutningen i Formel 1 körs i Abu Dhabi. Annars har du även  hela nästa säsong på dig då han har förlängt kontraktet med Ferrari.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!