091223 stcc kms

KMS tar över VW:s STCC-satsning

Team Biogas.se fortsätter sin satsning i STCC det kommande året. I ett led att börja vinna och så småningom bli mästare har de tagit hjälp av Tommy Kristoffersson och hans KMS.

Volkswagen startade upp sin STCC-satsning förra året, då med Team Brovallen och Tobias Johansson som ansvarig. Nu blir det Tommy Kristoffersson som tar över. T.K har tidigare vunnit flera STCC-mästerskap med sitt team men då i Audibilar.

Satsningen kommer att skötas från Arvika där KMS har sin bas.

På förarsidan behålls Fredrik Ekblom och Patrik Olsson, men många rykten har gått om en tredjebil och bland de förare som nämnts som aktuell för den är Edward Sandström.

En annan STCC-nyhet är att mästaren i Radicalklassen, Andreas Ebbesson, går över till STCC. Han kommer att köra den BMW som Robin Rudholm rattade till tredjeplats i årets STCC men kommer att åka i eget team och inte i West Coast Racing.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!